BEL ONS NU!

Waterschade

Hoe gaat de verzekeraar er mee om?

Veel voorkomende redenen die verzekeringsmaatschappijen gebruiken om waterschade niet uit te keren zijn b.v.

  • De expert beroept zich op het feit van achterstallig onderhoud
  • De expert namens de verzekeraar suggereert een verkeerd aangesloten leiding.
  • De expert beweert dat de kitnaden in een badkamer niet op tijd zijn vervangen
  • De expert verwijst naar optrekkend vocht (en wijst de schade af)
  • De expert zegt geen oorzaak te kunnen vinden
Om het maar niet te hebben over schade voor water dat van buitenaf de woning binnendringt (wat soms grote discussies oplevert). Het binnengedrongen water zorgt voor een stinkende omgeving, de woning ruikt vaak muf en vochtig en als er niet snel wat aan gedaan wordt heeft het grote gevolgen voor de gezondheid. Kinderen en ouderen zijn vatbaar voor schimmels die door de vocht zijn ontstaan en krijgen daardoor onherroepelijk last van hun luchtwegen.

Gevolgen van waterschade

De gevolgen van waterschade zijn daarom in bijna alle gevallen vaak rampzalig. De expert van de verzekeraar komt in vele gevallen pas weken later om de schade te bekijken en doet er dan nog eens weken over om het rapport uit te brengen. Vervolgens wordt de claim vaak (bijna) volledig afgewezen met alle gevolgen van dien en u blijft achter met een enorm probleem en een niet herstelde schade, In veel gevallen is het echter onterecht dat de verzekeraar de claim afwijst.

Schade-King kan uitkomst bieden.

SchadeKing heeft al vele schades tot een goed einde gebracht. Schades die door de verzekeraar allang waren afgewezen en waarvan ze het dossier al gesloten hadden. SchadeKing heropent de dossiers voor gedupeerden om alles nog eens van begin tot eind te onderzoeken, met als doel de schade alsnog vergoed te krijgen! Geen claim is te klein of te groot voor SchadeKing. Blijf niet alleen met uw zaak zitten, maar schakel ons in. Wij zullen de zaak uit uw handen nemen en gaan door waar anderen stoppen. Dit doen we geheel kosteloos en met een team van ervaren experts, zeer bekwame juristen en specialisten. Wij kunnen u snel meer vertellen en indien nodig een schadeclaim heropenen en de verzekeraar dwingen alsnog over te gaan tot betalen. Wacht daarom niet langer en bel of e-mail ons gelijk. Als organisatie en al onze individuele register schadecoaches, onderschrijven wij de gedragscode van expertiseorganisaties. Wij zijn volledig onafhankelijk en werken voor geen enkele verzekeraar.

Waterschade melden

Wilt u gelijk uw waterschade melden?

Vul dan het formulier in. Wij nemen binnen 1 uur contact met u op.Wanneer u dit formulier gebruikt, gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website.

Zelf bellen kan natuurlijk ook. Wij staan 24/7 voor u klaar.

085–3013715
Website door SD Webdesign