BEL ONS NU!

Taxatie schaderapporten na schade

Taxatie

Een taxatie schaderapport biedt vele voordelen. Ten eerste is een goed onderbouwd taxatie schaderapport bindend. Daarnaast kunt u dankzij een taxatie schaderapport altijd aantonen wat er verloren is gegaan en wat de schade is. Zo ontstaat er geen discussie over de waarde van de beschadigde en/of verloren gegane zaken. Verder draagt een taxatie schaderapport bij aan een vlotte schadeafwikkeling. Tot slot weet u dankzij een taxatie schaderapport waar u aan toe bent en wordt bij de afwikkeling van de zaak of, indien het zover komt, bij de rechter het rapport als onderlegger gebruikt om tot een juiste schadevergoeding te komen.

Inhoud van een taxatie schaderapport

In het taxatie schaderapport wordt aangegeven wat de door u opgelopen schade is, de beschrijving van de schade, de oorzaak en gevolgen van de schade, enzovoorts. Dit kan variëren van het uurloon van de reparateur tot de werkelijk ontstane schade. SchadeKing heeft eigen deskundigen/ experts die dergelijke schaderapporten opmaken. De schades lopen van enkele honderden tot miljoenen euro’s.  De expertise om een schade op te kunnen nemen is breed bij SchadeKing. Zo worden onze experts ingezet om schadetaxaties te doen bij onder andere:  

  • Schade aan huizen en ander onroerend goed
  • Schade aan boten
  • Schade aan tuinen
  • Schade aan kunst
  • Schade aan antiek
  • Schade aan inboedel
  • Schade aan vloeren

SchadeKing kan uitkomst bieden.

Als u een schade heeft en u wilt graag weten hoeveel de schade precies bedraagt, schakel dan nu SchadeKing in. Naast het feit dat het voor u nuttig is om te weten waar u aan toe bent, is het -indien het een verzekeringskwestie is- ook voor de verzekeraar handig om te weten wat het kost om de schade te herstellen. SchadeKing kan u uitstekend van dienst zijn met het opstellen van een correct taxatie schaderapport. Neem vandaag nog contact met ons op via het contactformulier of bel ons. Informatie vragen kost niets en is geheel vrijblijvend!

Wilt u hulp bij het opstellen van een taxatierapport?

vul dan het formulier in.

wij nemen binnen 1 uur contact met u op.Wanneer u dit formulier gebruikt, gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website.

Zelf bellen kan natuurlijk ook. Wij staan 24/7 voor u klaar.

085–3013715
Website door SD Webdesign