BEL ONS NU!

Stormschade

Het heeft gestormd, u hebt schade.

Weggewaaide dakpannen, vernielde schuttingen en schade door rondvliegende takken of omgewaaide bomen: Schade na een storm loopt vaak behoorlijk in de papieren. Een stormschade claimen kan erg moeizaam verlopen, De door de verzekeraar ingeschakelde expert probeert de schade en gevolgschade zo laag mogelijk vast te stellen of volledig af te wijzen. Zij proberen allerlei trucs uit te halen om schade en gevolgschade door storm zo laag mogelijk te beoordelen of volledig af te wijzen om niet te hoeven uitkeren.

Gedragscode

Voor de experts van de verzekeringsmaatschappijen geldt: ”Wiens brood men eet, wiens woord men spreekt.” Ze werken ten slotte in opdracht van de verzekeraar, hoe onafhankelijk ze soms ook willen lijken. Te vaak worden slachtoffers van stormschade door deze experts in het ongelijk gesteld, waarna de verzekeraar niet of veel te weinig uitbetaalt. De verzekeraars hebben een gezamenlijke gedragscode opgesteld, waarin staat dat verzekeraars schade laten onderzoeken door bureaus welke geen eigendom zijn van de verzekeringsmaatschappij. In de praktijk zijn deze onderzoeksbureau’s wel degelijk eigendom van de maatschappij, óf de verzekeraars hebben aandelen in dergelijke bureaus. De onafhankelijkheid is dus ver te zoeken.

Schade-King kan uitkomst bieden.

Betaalt de verzekeraar u niet uit, omdat ze om welke reden dan ook uw claim afwijzen? Wilt de verzekeraar uw schade niet volledig uitkeren? Komt u er niet uit met de expert en/of verzekeraar? Zijn er andere zaken zijn waar u zich niet in kan vinden? Wacht dan niet langer en neem vrijblijvend contact met ons op. Wij van SchadeKing zijn namelijk wél 100% onafhankelijk. Wij stellen úw belang voorop en zullen u zo góed mogelijk van advies voorzien. Indien nodig zullen wij zelfs de juridische strijd aangaan met de verzekeringsmaatschappij. Vele successen hebben wij al geboekt op dit gebied. SchadeKing heeft in vele schrijnende gevallen en uitzichtloze situaties de juiste hulp kunnen bieden. SchadeKing werkt voor u geheel kosteloos. Wij zijn een team van uiterst ervaren experts, zeer bekwame juristen en specialisten. Wij zijn volledig onafhankelijk en werken voor geen enkele verzekeringsmaatschappij.

Stormschade melden

Wilt u gelijk uw stormschade melden?

Vul dan het formulier in. Wij nemen binnen 1 uur contact met u op.Wanneer u dit formulier gebruikt, gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website.

Zelf bellen kan natuurlijk ook. Wij staan 24/7 voor u klaar.

085–3013715
Website door SD Webdesign