BEL ONS NU!

Kunst en antiek schade

Schade aan kunst en antiek.

Kunst hoort bij uw bijzondere bezittingen, net als muziekinstrumenten en antiek. U verzekert de waarde van bijzondere bezittingen tegen antiquarische of zeldzaamheidswaarde. De maximale vergoeding waar u recht op heeft bij schade is de totale waarde van uw bijzondere bezittingen op uw polis blad. Als er schade ontstaat, door bijvoorbeeld brand, water of inbraak en u hebt geen taxatierapport van de beschadigde zaken, wat moet u dan doen? SchadeKing helpt u vanaf hier verder. Wij zullen u bijstaan om uw schade vergoed te krijgen. SchadeKing heeft in geval van schade aan kunst en/of antiek (uitsluitend) gespecialiseerde contraexperts die alleen voor u als gedupeerde werken. Hierdoor worden de belangen van u als verzekerde optimaal behartigd. SchadeKing heeft geen enkele verstrengeling met het belang van verzekeringsmaatschappijen en is daardoor volledig onafhankelijk!

SchadeKing kan uitkomst bieden.

Door de strijdvaardige en professionele inzet van SchadeKing zijn al veel gedupeerden geholpen. Dit doen wij voor u geheel kosteloos met een team van zeer ervaren specialisten op gebied van Kunst en Antiek.

Kunst of antiek schade melden

Wilt u gelijk uw schade aan kunst of antiek melden?

Vul dan het formulier in. Wij nemen binnen 1 uur contact met u op.Wanneer u dit formulier gebruikt, gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website.

Zelf bellen kan natuurlijk ook. Wij staan 24/7 voor u klaar.

085–3013715
Website door SD Webdesign