BEL ONS NU!

Letselschade

Wat is letselschade?

Er is sprake van persoonlijk letsel wanneer u door toedoen van een ander, lichamelijk of geestelijk letsel hebt opgelopen. Niet altijd betreft het een verkeersongeval. Persoonlijk letsel kan allerlei oorzaken hebben. Denk hierbij aan een arbeidsongeval, ongezonde werkomstandigheden, een gebrekkig product, een hondenbeet, etc.

Gewijzigde leefomstandigheden

Als slachtoffer hiervan zult u weten welke grote gevolgen dit met zich mee kan brengen. U kunt misschien tijdelijk niet,of nooit meer aan het werk. Uw promotiekansen kunnen hierdoor verminderd worden of zelfs niet meer aanwezig zijn. Als u een zelfstandige ondernemer bent, kan er sprake zijn van omzetverlies. Het kan onmogelijk voor u zijn geworden om uw huishouden te doen. Misschien kunt u zelfs uw hobby’s niet meer uitoefenen of niet meer sporten. Al met al kunnen de gevolgen van persoonlijk letsel voor uw werk en (gezinsleven) zeer ingrijpend zijn. In zowel sociaal als financieel opzicht.

SchadeKing kan uitkomst bieden.

U als verzekerde hebt rechten, maak gebruik van die rechten. Schakel ons daarom in om u bij te laten staan als u er zelf niet meer uit komt. SchadeKing biedt mogelijkheden om uw schade op een snelle manier te verhalen bij de verzekeraar. Geen claim is te klein of te groot voor SchadeKing. Blijf niet alleen met uw zaak zitten, maar schakel ons in en wij gaan voor u verder waar anderen stoppen. Dit alles doen wij geheel kosteloos. ons team bestaat uit ervaren experts, zeer bekwame juristen en specialisten. Wij houden u op de hoogte van uw zaak en zullen indien nodig onderhandelen met de tegenpartij. Als organisatie en al onze individuele register schadecoaches, onderschrijven wij de gedragscode van expertiseorganisatie. Wij zijn daarnaast volledig onafhankelijk en werken voor geen enkele verzekeringsmaatschappij!

Persoonlijk letsel melden

Hebt u een persoonlijk letsel opgelopen?

Vul dan het formulier in. Wij nemen binnen 1 uur contact met u op.Wanneer u dit formulier gebruikt, gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website.

Zelf bellen kan natuurlijk ook. Wij staan 24/7 voor u klaar.

085–3013715
Website door SD Webdesign