BEL ONS NU!

Inboedelschade

Inboedelschade niet (volledig) vergoed?

Een inboedelverzekering verzekert schade aan spullen ín en deels óm het huis dat niet ‘aard- en nagelvast’ zitten. Dit wordt ook wel de inboedel genoemd. Zo bent u bijvoorbeeld bij brand, inbraak en wateroverlast verzekerd voor de schade die dit aan uw inboedel toebrengt.

De handelswijze van de expert/verzekeraar in de praktijk

Een veel voorkomend probleem bij inboedelschade is dat de expert van de verzekeraar zich na schade beroept op dagwaarde. Dit houdt in dat de verzekeraar meestal niet meer wil uitkeren dan 30% of 40% of bij uitzondering 60% van de nieuwwaarde van inboedel. In bijna alle gevallen bent u echter verzekerd tegen de nieuwwaarde. Ook al wordt het in uw polis anders omschreven. Een ander veelvoorkomende situatie om inboedelschade niet te hoeven uitkeren, is de opmerking dat u geen bonnetjes en nota’s hebt van de beschadigde inboedel. Daarnaast kan het zelfs voorkomen dat de expert u niet op uw woord gelooft. Zo zijn er vele redenen die worden aangevoerd door verzekeraars om het schadebedrag te beperken of om zelfs helemaal niets uit hoeven te keren. Verzekeraars doen er veel voor om niet te hoeven uitkeren, U hebt echter meer rechten dan u denkt, en met SchadeKing staat u er sterker voor dan de verzekeraar u doet geloven.

Schade-King kan uitkomst bieden.

Neem meteen vrijblijvend contact met ons op. SchadeKing helpt u om de inboedelschade vergoed te krijgen. Wij hebben uitsluitend uw belang voor ogen en helpen u daarmee van de eerste tot de laatste minuut. Dit doen wij volledig kosteloos met een team van zeer ervaren experts, uiterst bekwame juristen en specialisten. Wij houden u tijdens het gehele proces op de hoogte en zullen indien nodig een schadeclaim afweren of onderhandelen met de tegenpartij. Als organisatie en al onze individuele register coaches, onderschrijven wij de gedragscode van expertiseorganisaties. Wij werken volledig onafhankelijk en voor geen enkele verzekeraar!

Inboedelschade melden

Wilt u gelijk uw inboedelschade melden?

Vul dan het formulier in. Wij nemen binnen 1 uur contact met u op.Wanneer u dit formulier gebruikt, gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website.

Zelf bellen kan natuurlijk ook. Wij staan 24/7 voor u klaar.

085–3013715
Website door SD Webdesign