BEL ONS NU!

Beschuldigd van verzekeringsfraude?

Schakel SchadeKing in.

Wanneer de verzekeraar u beschuldigt van verzekeringsfraude, stelt hij vast dat u hem met opzet hebt misleid en legt een SODA boete op. Meestal gaat het om een ingediende schadeclaim die de verzekeraar niet accepteert, omdat hij meent dat u deze bewust onterecht hebt ingediend. Ben u het hier niet mee eens? Schakel SchadeKing dan onmiddellijk in en neem vrijblijvend contact op!

Hoe werkt het?

Specialisten De correspondentie en eventuele rechtszaken worden uitgevoerd door een aantal van de beste verzekeringsexperts en advocaten in het land. We houden u continu op de hoogte over de voortgang van uw zaak. SchadeKing bestaat uit een groep specialisten die samen met u de door verzekeraar gestelde fraude bespreekt en met u samenwerkt om dit probleem voor u op te lossen. Dit wordt ook wel een platform genoemd. In dit geval een platform om oneerlijke praktijken van verzekeraars onder de aandacht te brengen. Wij werken met uitsluitend gerenommeerde advocatenkantoren, juridische specialisten en de beste rechtenstudenten van de Universiteit van Utrecht om voor u recht te verkrijgen, rechtszaken voor te bereiden en deze succesvol af te sluiten. Iedereen die onjuist wordt beschuldigd van verzekeringsfraude kan zich bij SchadeKing melden. Wij kennen de haperende gedachtegang van verzekeraars, de tekortkomingen in expertiserapporten, de te snelle gevolgtrekkingen van schadebehandelaars en de drang om de schadelast ten kosten van u als gedupeerde te beperken.

Resultaat

Als door inmenging van SchadeKing u gelijk hebt gekregen, dan zorgen wij dat de verzekeraar de incasso staakt van de SODA boete van €532,00. De boete is dan van tafel, de betaling van de geleden schade binnen uw bereik, en daarbij voorkomt u dat uw naam wordt opgenomen in allerlei registers die het u bijna onmogelijk maken om u nog tegen normale voorwaarden te verzekeren. Kortom het inschakelen van SchadeKing heeft alleen maar voordelen! Bel of e-mail ons en laat anderen niet beslissen over uw lot maar hou het in eigen hand door SchadeKing kosteloos in te schakelen.

Bent u onterecht beschuldigd van verzekeringsfraude?

Beschuldigd van verzekeringsfraude gelijk uw situatie melden?

Vul dan het formulier in. Wij nemen binnen 1 uur contact met u op.Wanneer u dit formulier gebruikt, gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website.

Zelf bellen kan natuurlijk ook. Wij staan 24/7 voor u klaar.

085–3013715
Website door SD Webdesign