BEL ONS NU!

Inbraakschade

Inbraakschade onjuist vastgesteld?

Bent u slachtoffer van een inbraak/diefstal en keert de verzekeraar de inbraakschade niet of te weinig uit? Wordt u ook geconfronteerd met het feit dat de expert van de verzekeraar zegt dat ze u niet geloven, omdat u niet kunt bewijzen dat hetgeen wat gestolen is ook daadwerkelijk in uw bezit was? Zegt de verzekeraar dat (nu u geen bonnetjes meer hebt), zij geen schadebedrag meer kunnen vaststellen? Of wordt u simpelweg niet geloofd door uw verzekeraar?

Schade-King kan uitkomst bieden.

Als u één van deze of andere soortgelijke voorvallen is overkomen, en misschien wordt u zelfs tot overmaat van ramp ook nog eens als fraudeur bestempeld, Aarzel dan niet en neem zo snel mogelijk contact op met SchadeKing. Wij kunnen u verder op weg helpen en u staat er met onze hulp niet alleen voor. Wij sturen onze eigen onafhankelijke experts om de inbraakschade vast te stellen en een juist dossier op te stellen. Aangezien wij onafhankelijk zijn, hebben wij uitsluitend uw belang voor ogen. Geen claim is te klein of groot voor SchadeKing en wij gaan voor u verder, daar waar anderen stoppen of gestopt zijn.

Kosteloos

SchadeKing doet dit geheel kosteloos. Een team van zeer ervaren experts en uiterst bekwame specialisten staan SchadeKing u geheel terzijde. Neem daarom snel contact met ons op. Wij kunnen u meer vertellen en komen indien nodig naar u toe om samen met u een schadeclaim op te stellen en om uw schade inzichtelijk te maken. Bel of e-mail ons en kom direct in contact met een expert die úw belangen behartigt. SchadeKing en al onze individuele register schadecoaches, onderschrijven de gedragscode van expertiseorganisaties. Wij zijn volledig onafhankelijk en werken voor geen énkele verzekeringsmaatschappij!

Inbraakschade melden

Wilt u gelijk uw inbraakschade melden?

Vul dan het formulier in. Wij nemen binnen 1 uur contact met u op.Wanneer u dit formulier gebruikt, gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website.

Zelf bellen kan natuurlijk ook. Wij staan 24/7 voor u klaar.

085–3013715
Website door SD Webdesign