BEL ONS NU!

Brandschade

Brandschade onvolledig vergoed?

Wanneer u te maken krijgt met brandschade bent u blij dat u verzekerd bent. De brandschade wordt gemeld bij de verzekeringsmaatschappij en deze sturen een ‘onafhankelijke’ expert. Als alles klopt en de brandschade is gedekt, dan betaalt de verzekeraar de brandschade uit. Maar wat nu als het niet allemaal loopt zoals het zou moeten, en uw schade wordt onvolledig vergoed? Of zelfs helemaal afgewezen?

onafhankelijke onderzoekbureau's

onderzoekbureaus en daarmee de zogenaamde 'onafhankelijke' experts zijn de oren en ogen van de verzekeraar. Om een eerlijk beeld te krijgen van de grootte en oorzaak van een schade. wordt er door een verzekeringsmaatschappij een expert ingeschakeld. Bij brandschade, vooral bij grote schades, komt er vaak een zogenaamde 'onafhankelijke' expert langs.

Deze experts lijken onafhankelijk te zijn met andere namen en logo's. In werkelijkheid zijn het allemaal dochterondernemingen van de verzekeringsmaatschapijen. in de tabel zijn de dochterondernemeningen van enkele bekende verzekeringsmaatschapijen weergegeven

 
VerzekeringsmaatschappijDochteronderneming
UniveB.V. Compander
UnigarantGarantex
AllianzIteb

Achmea

Centraal Beheer

FBTO

Groene Land

Interpolis

Achmea Schadeservices

ABN AMRO

Virtes

Erasmus Leven

OHRA

Delta Lloyd
Twintigtal VerzekeraarsCED en EMN

De praktijk en realiteit.

Een brand is één van de meest verwoestende gebeurtenissen die iemand kan overkomen. Maar kunt u blind vertrouwen op uw verzekeraar voor het vergoed krijgen van de schade? Handelt de verzekeraar wel in uw belang? Ondanks dat verzekeraars en hun experts wél aangeven dat zij het klantbelang centraal stellen, leid in de praktijk een brandschade veelal tot een intens gevecht met uw eigen verzekeraar. Verzekeringsdekking wordt geweigerd, of de schade wordt veel te laag ingeschat. Bij het geringste vermoeden en bij de kleinste suggestie van brandstichting zal de verzekeraar u mededelen dat u negatief betrokken bent bij de brand en wordt er niet uitgekeerd. Daarom is het onverstandig het gevecht met een verzekeraar alleen in te gaan schakel om die reden uw eigen deskundige vandaag nog in

Wat kan SchadeKing betekenen bij brandschade?

Komt het bovengenoemde u bekend voor? Schroom dan niet en schakel ons direct in. Ook bij beschuldiging van brandstichting, het neerzetten als verdachte in plaats van gedupeerde door de experts door verklaringen te verdraaien, beschuldiging van verzwijging of soortgelijke situaties kunnen wij helpen! Komt u er niet uit met de expert/verzekeraar of zijn er andere zaken waar u zich niet in kunt vinden, bel ons dan nu vrijblijvend! Wij van SchadeKing zijn namelijk wel 100% onafhankelijk, wij stellen wél uw belang voorop en wij zullen u zo goed mogelijk van advies voorzien. Wij zullen zo nodig de juridische strijd aangaan met de verzekeraar. Vele successen hebben wij al geboekt op dit gebied. Uitzichtloze situaties van gedupeerden zijn door inzet van SchadeKing veranderd in een hoopvolle toekomst. Met een team van ervaren experts, zeer bekwame juristen en specialisten doen wij dit alles geheel kosteloos voor u. Schakel ons in en wij kunnen u snel meer vertellen. Als organisatie en alle door ons ingezette register schadecoaches, onderschrijven wij de gedragscode van expertiseorganisaties. Wij zijn volledig onafhankelijk en werken voor geen énkele verzekeringsmaatschappij!

brandschade melden

Gelijk uw brandschade melden?

Vul dan het formulier in. Wij nemen binnen 1 uur contact met u op.Wanneer u dit formulier gebruikt, gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website.

Zelf bellen kan natuurlijk ook. Wij staan 24/7 voor u klaar.

085–3013715
Website door SD Webdesign