BEL ONS NU!

Bliksemschade

wat voor schade is dat en wat kun je het beste doen?

Blikseminslag kan behoorlijke schade veroorzaken. Muren kunnen doorscheuren en vaak gaat blikseminslag gepaard met brand. Ook als de blikseminslag niet bij u inslaat, maar wel brand veroorzaakt, kunt u er alsnog veel schade door oplopen. Daarnaast kunt u overspanning- en inductieschade oplopen door bliksem. Dit is schade aan elektrische apparaten. Rondom de blikseminslag ontstaat vaak zo’n hoge spanning in de atmosfeer en de bodem, dat elektrische apparaten onder te veel spanning komen te staan en daardoor kapotgaan. Zelfs apparaten die op dat moment niet zijn aangesloten op het netstroom kunnen kapotgaan.

Dagwaarde versus nieuwwaarde

U kunt door blikseminslag dus zowel schade aan uw inboedel (bijvoorbeeld elektrische apparaten) als aan de opstal (uw huis) oplopen. Schade door bliksem en brand is gewoon meeverzekerd bij de standaard inboedel- en opstalverzekeringen. Schakel SchadeKing in wanneer u te maken heeft (gehad) met een directe of indirecte bliksemschade. In veel gevallen wordt de waarde van de beschadigde elektronica op dagwaarde gewaardeerd of wordt een forse afschrijving toegepast. Dit terwijl u veelal gewoon recht hebt op de nieuwwaarde van uw spullen. SchadeKing helpt u erbij om de waarde van uw spullen vergoed te krijgen.

Onderschatting

Schade aan woningen door blikseminslag wordt in veel gevallen door de experts van de verzekeraar onderschat. De krachten die bij een ontlading door bliksem vrijkomen zijn ongekend. Hele constructies kunnen ontzet raken, terwijl dit op het eerste oog niet te zien is. Dergelijke schades verdienen alleen al om die reden de juiste aandacht van een goed onderlegde bouwkundig expert. SchadeKing helpt u daarom ook met de juiste expertise wij weten exact hoe te handelen in deze situaties. U wilt immers de schade vakkundig hersteld hebben en niet, zoals in veel gevallen door experts namens de verzekeraar wordt geopperd, middels een kwast en een likje verf

Waarom SchadeKing?

Wij helpen u geheel kosteloos met een team van ervaren experts, die door hun jarenlange praktijkervaringen op gebied van bliksem en inductie schade aan zowel inboedel als opstal u het beste bij kunnen staan. Schakel ons in nog voor dat er een discussie ontstaat tussen u en uw expert/verzekeraar, opdat de juiste kosten bij de verzekeraar geclaimd kunnen worden en er niets over het hoofd wordt. Als organisatie en al onze individuele register schadecoaches, onderschrijven wij de gedragscode van expertiseorganisaties. Wij zijn volledig onafhankelijk en werken voor geen enkele verzekeringsmaatschappij!

Bliksemschade melden

Wilt u gelijk uw bliksemschade melden?

Vul dan het formulier in. Wij nemen binnen 1 uur contact met u op.Wanneer u dit formulier gebruikt, gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website.

Zelf bellen kan natuurlijk ook. Wij staan 24/7 voor u klaar.

085–3013715
Website door SD Webdesign