BEL ONS NU!

Bereddingskosten

Bereddingskosten

U hebt schade geleden, echter bent u op grond van de polisvoorwaarden verplicht de schade te beperken en verdere schade te voorkomen, deze handelingen worden ook wel bereddering genoemd. Hier zijn kosten mee gemoeid die als volgt worden onderverdeeld: Kosten die u maakt om schade door een acute dreiging te voorkomen of te beperken De schade die u maakt om uitbreiding of andere schade te voorkomen of te beperken

Voorbeelden van beredding zijn

Bij brandschade: Bijvoorbeeld door een vlam in de pan of omdat een kaars omvalt. U bent er op tijd bij om de brand te blussen met uw handblusser. De kosten van het opnieuw vullen van deze handblusser zijn bereddingskosten. Bij waterschade: U hebt te maken met een waterschade, u zorgt dat het water zo snel mogelijk verwijderd wordt en/ of schakelt daar een bedrijf voor in. Ook deze kosten vallen onder bereddering, u beperkt namelijk schade door snel te handelen. Bij stormschade: Als een boom in uw achtertuin na een hevige storm dreigend richting uw huis hangt, zijn de kosten voor het laten verwijderen van de boom bereddingskosten. Want u voorkomt er schade en ongelukken mee.

SchadeKing en beredding

Bereddingskosten die gemaakt worden na een schade worden dus vergoed door een verzekeraar, maar hoe brengt u nu deze kosten in beeld, welke maatregelen vallen nu wel of niet onder deze dekking? En wat als u door onwetendheid meer schade toebrengt? Op al deze vragen heeft SchadeKing een antwoord, laat u om die reden bijstaan door ons, het is uw recht waar u voor verzekerd bent om zich bij te laten staan door een contra-expert of eigen deskundige in geval van schade. Dat betekent gratis deskundige bijstand. SchadeKing staat u bij in de gehele schadeafwikkeling. En wij begeleiden u bij alle praktische zaken tot aan een oplossing. SchadeKing zorgt zo op deskundige wijze dat uw probleem wordt opgelost. Aarzel niet langer en bel ons. Eén telefoontje en uw oplossing is binnen handbereik.

Bereddingskosten

Heeft u vragen over bereddingskosten?

Vul dan het formulier in. Wij nemen binnen 1 uur contact met u op.Wanneer u dit formulier gebruikt, gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website.

Zelf bellen kan natuurlijk ook. Wij staan 24/7 voor u klaar.

085–3013715
Website door SD Webdesign