BEL ONS NU!

Bedrijfsschade

Een advertentie voorbeeld van een verzekeraar:

Onze brand- en bedrijfsschadeverzekering geeft u rust en zekerheid. We betalen na een brand de schade aan uw pand en aan uw spullen. Daarnaast betalen we de financiële gevolgschades, zoals het verlies van omzet omdat u tijdelijk niet kunt werken. Natuurlijk wilt u zo snel mogelijk weer verder met uw bedrijf. Ook daar helpen wij u bij.’’

Nu in de praktijk:

In veel gevallen gaat de bovenstaande advertentie van de verzekeraar niet op. Zo mooi als het omschreven wordt, zo weinig wordt ervan waargemaakt. Verzekeraars zoeken altijd een uitweg om de bedrijfsschade niet uit te hoeven betalen en als er wel betaald moet worden, wordt er alsnog aan het schadebedrag beknibbeld. In bijna alle gevallen wordt een gedupeerde door een toedrachtonderzoeker van de verzekeringsmaatschappij stevig aan de tand gevoeld en worden er dingen in de verklaring genoteerd die net even wat negatiever belicht worden, zet om die reden dan ook nooit zomaar een handtekening onder uw verklaring, ook niet als de onderzoeker daar op aan dringt, maar neem de tijd om alles rustig door te lezen alvorens u tekend. De verzekeraar bedenkt vele redenen om niet te hoeven uitbetalen. Zij beroepen zich bijvoorbeeld op een net te laat betaalde premie, het niet hebben van de juiste vergunningen of keuring voor uw bedrijf of een aanvraagformulier dat niet helemaal correct is ingevuld.

Schakel SchadeKing in

Bent u slachtoffer van eenzelfde of soortgelijke situatie, wacht dan niet en bel ons onmiddellijk! SchadeKing is er voor u om u te helpen in deze situaties. Een e-mail via ons contact formulier of een telefoontje aan ons kantoor is gauw gepleegd u wordt onmiddellijk geholpen door een voor uw zaak deskundige expert, zo krijgt u meteen de juiste antwoorden op al uw vragen Aarzel niet, bij schade schakelt u ons nooit te vroeg in, ons op tijd inschakelen betekent dat wij bij de verzekeraar de juiste kosten kunt claimen en niets vergeten. Ook als er nog brand-onderzoek gedaan moet worden staan wij u geheel terzijde en regelen voor u eigen onderzoekers die neutraal kijken naar een schade en alleen uw belang voor ogen hebben. Dit alles doen wij voor u geheel kosteloos met een team van zeer ervaren experts, zeer bekwame specialisten en onderzoekers. Als organisatie en al onze individuele register schadecoaches, onderschrijven wij de gedragscode van expertiseorganisaties. Wij zijn volledig onafhankelijk en werken voor geen enkele verzekeraar.

Bedrijfsschade melden

Gelijk uw bedrijfsschade melden?

Vul dan het formulier in. wij nemen binnen 1 uur contact met u op.Wanneer u dit formulier gebruikt, gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website.

Zelf bellen kan natuurlijk ook. Wij staan 24/7 voor u klaar.

085–3013715
Website door SD Webdesign