BEL ONS NU!

Aanprakelijkheid

Ik word aansprakelijk gesteld, hoe nu verder?

U heeft schade opgelopen en u wilt uw schade vergoed hebben van de tegenpartij. Belangrijk is dat de tegenpartij zijn aansprakelijkheid erkent. De tegenpartij aansprakelijk stellen voor schade moet per brief en wel zo snel mogelijk nadat de schade is ontstaan. U moet de brief waarin het aansprakelijk stellen voor schade aan de orde komt aan iemand kunnen richten. Het is dan ook belangrijk dat u de naam en contactgegevens van de tegenpartij direct noteert. Documenteer zoveel mogelijk van het ongeluk of ongeval, noteer namen en contactgegevens van getuigen, fotografeer zoveel mogelijk van de situatie.

Aansprakelijkheid en SchadeKing

Wanneer u besluit om SchadeKing in te schakelen, zal een expert van ons beginnen met de aansprakelijkheid in gang te zetten. Dit doet hij d.m.v. een brief te sturen naar de tegenpartij waarin hij vermeld dat op grond van Boek 6, artikel 162 van het Burgerlijk Wetboek “iemand die door een onrechtmatige daad een ander schade berokkent, verplicht is de schade te vergoeden”.     Bij een aansprakelijkheidsstelling neemt, in geval van een WA verzekering de verzekeraar van de tegenpartij de zaak over.

Schade-King kan uitkomst bieden.

U krijgt bij het aansprakelijk stellen voor de schade en het claimen van deze schade zeker te maken met de juridische afdeling van een grote verzekeringsmaatschappij. Dit zijn ervaren en deskundige juristen en advocaten die de hele dag niets anders doen dan schades juridisch afwikkelen. SchadeKing is opgewassen tegen deze juridische tak van de verzekeraar. De kosten van SchadeKing worden meegenomen in de schadeclaim. Het grote voordeel voor u is dat u zonder kosten te betalen (dus gratis) professionele en deskundige hulp krijgt, hulp die weet hoe te moeten handelen in dergelijke situaties. Wacht daarom niet te lang en laat u deskundig bijstaan waardoor u bent gegarandeerd van het hoogst haalbare in de afwikkeling van uw schade.

Hulp bij aansprakelijkheid

Wilt u gelijk uw hulp bij aansprakelijkheid?

Vul dan het formulier in. wij nemen binnen 1 uur contact met u op.Wanneer u dit formulier gebruikt, gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website.

Zelf bellen kan natuurlijk ook. Wij staan 24/7 voor u klaar.

085–3013715
Website door SD Webdesign