Ga naar overzicht

Gratis Kerstpakketten van XP Schade B.V.

Gratis Kerstpakketten van XP Schade B.V.

Gratis Kerstpakketten van XP Schade B.V. – Kerstpakket 2019 Actie

Als algemeen directeur van XP Schade B.V. waar onder andere SchadeKing Nederland onder valt heb ik besloten om dit jaar 400 gratis Kerstpakketten, belangeloos weg te geven aan gezinnen binnen Nederland die leven onder de armoedegrens.

De Kerstpakketten bestaan uit uitsluitend eten en drinken en wat voor de kinderen mochten die in het gezin aanwezig zijn. Wij houden rekening met de grote van het gezin, zodat deze kerst kunnen vieren zoals wij dat ook zouden doen.

Gratis Kerstpakketten van XP Schade B.V.

Het is triest en tegelijk beschamend om te zien hoe steeds meer gezinnen niet of nauwelijks geld hebben om te eten en soms met 35 euro per week rond moeten komen. Het is triest in deze rechtstaat dat de kloof tussen arm en rijk steeds groter word.

En zeker met de feestdagen in aantocht wordt dit nog meer gevoeld. Ik vind het daarom ook onze taak om, om te zien naar hen die minder hebben. Ik vraag daarom ook aandacht voor het volgende: van de 400 kerstpakketten zijn inmiddels voor 123 pakketten het adres bekend, voor 277 pakketten zoeken wij nog gezinnen en/of personen die met de kerst een pakket kunnen gebruiken.

Kent u in uw omgeving mensen die in armoede leven? En die deze kerst een pakket kunnen gebruiken, zodat ze wel een gezellige kerst hebben?

Email dan naar: [email protected] vertel iets over de persoonlijke situatie en de gezinssamenstelling dan zullen wij hierop reageren. Willen jullie dit bericht zo veel mogelijk delen?

Met vriendelijke groeten,

Jeroen Bolier
Algemeen directeur XP Schade B.V
SchadeKing Nederland

Website door SD Webdesign