Ga naar overzicht

Droogteschade claimen? Als het neerslagtekort aanhoud is dit mogelijk.

neerslagtekort droogteschade schadeking nederland

Droogteschade claimen? Als het neerslagtekort aanhoud is dit mogelijk.

Als het neerslagtekort aanhoud kunnen vele telers droogteschade claimen in heel Nederland.

droogteschade claimen door neerslagtekort schadeking nederland helpt uw schade taxeren bel 06–44496398 voor meer informatieHet neerslagtekort in Nederland loopt de komende weken op tot de droge omstandigheden in recordjaar 1976. Dat verwacht het KNMI zie grafiek hieronder.

neerslagtekort verwachting 2018 knmi.nl
Bron: KNMI.nl herpublicate op grond van Creative Commons zero verklaring (CC0) – https://www.knmi.nl/copyright

 

Als de droogte nog even aanhoudt, komen alle telers met een uitgebreide weersverzekering in aanmerking voor een uitkering voor droogteschade.

Verzekering coöperaties hanteren namelijk een drempel van een neerslagtekort van 250 mm, u kan dus als teler bij een neerslagtekort van meer dan 250 mm droogteschade claimen.

Verzekeraars verwachten dat veel telers last zullen krijgen van droogteschade, voor het melden van uw schade kan u ook gebruik maken van onze kosteloze hulp bij het taxeren van uw schade claim.

Schade melden in verband met droogte? Neem vrijblijvend contact met op met SchadeKing Nederland, onze kosteloze schade expert is bereikbaar op 06–44496398 en bied hulp aan gedupeerden voor een snellere en volledige uitbetaling van schade.

Bronnen:

Website door SD Webdesign