Ga naar overzicht

Gedupeerden brand Omegaplantsoen in Leiden hebben recht op extra hulp

Schade bewust te laag getaxeerd - SchadeKing helpt gratis bij te lage taxatie van schade

Gedupeerden brand Omegaplantsoen in Leiden hebben recht op extra hulp

Ook gedupeerden buren van een brand zoals in het Omegaplantsoen in Leiden op maandagochtend 9 juli 2018 hebben recht op extra hulp bij eventuele schade.

Denk aan opvang in een hotel bekostigd door je verzekering en het laten schoonmaken en/of eventueel vervangen van inboedel indien deze onherstelbaar is beschadigd door rook.

Studie boeken kunnen ook al snel een hoge schadepost opleveren van enkele duizenden euro gezien deze vaak onvoldoende gereinigd kunnen worden. Studieboeken en studiemateriaal zijn zaken wat ook al te vaak door de inboedelverzekeraar niet of maar voor een klein deel uitgekeerd zal worden.

Het reinigen van roetschade en rookschade moet professioneel gebeuren anders blijft de stank hangen. Dit kan je verhalen bij je schadeverzekeraar. Denk aan enkele dagen laten ventileren  van de ruimte en het opnieuw sausen van alle muren, dit kan ervoor zorgen dat je woonruimte ook enkele dagen/weken onbewoonbaar is.

Bij eventuele vragen over wat je rechten zijn na een brand bij jezelf of je buren, bel of app ons kosteloos voor advies 06–44496398

bron:

Website door SD Webdesign