Ga naar overzicht

Schade bewust te laag getaxeerd? SchadeKing helpt lage taxatie voorkomen

Schade bewust te laag getaxeerd? SchadeKing helpt gratis te lage taxatie voorkomen.
van brandschade, waterschade, stormschade en inbraakschade.

Waar de experts van SchadeKing zich mee bezig houden is het oplossen van de schade en de maximale schadevergoeding voor u als gedupeerde. SchadeKing helpt gratis te lage taxatie van schade voorkomen.

Alles wordt geregeld met behulp van de experts van SchadeKing zij zullen met behulp van partners u in geval van schade volledig ontzorgen.

Het grote voordeel voor u is dat u in geval van het inschakelen van een contra expert altijd maar één contact persoon heeft waar u iedereen naar door kan verwijzen, de praktijk leert dat u hierdoor veel meer rust krijgt in de al zo emotionele gebeurtenis.

Daar komt nog bij dat u nimmer een rekening voor al deze hulp krijgt omdat u hiervoor verzekerd bent. Iets wat veel mensen niet weten maar de polis is verplicht de kosten te dekken. In deze polis zijn de rechten en plichten van de verzekeraar zijn vastgelegd. Schakel ons dus direct in voor een spoedig verloop van uw schade. Laat u daarom ook niet ompraten, en laat u zeker niet bang  maken door de verzekeraar die met alle liefde er voor zorgt dat u ons niet inschakelt.

Een eigen (contra) expert is anders dan een expert van de verzekeraar. Hij of zij behartigd namelijk uw belangen, is 100% onafhankelijk, Juridisch zeer goed onderlegd, en heeft zuiver en alleen uw belang voor ogen

Bronnen:

Website door SD Webdesign